Bestellen, Betalen en Verzenden

Betaalinformatie

Online bestellen & afrekenen met iDeal.

iDeal

iDeal is de snelste en veiligste manier van betalen. Tijdens het bestellen kies je voor iDeal als betaalmogelijkheid en selecteer je je eigen bank. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de vertrouwde betaalpagina van je bank waar je online kunt betalen zoals je gewend bent. De gegevens van je bestelling zijn al ingevuld waardoor je in een paar stappen je meubels online kunt afrekenen.

Pinnen

Uw meubels betalen met de bankpas kan gemakkelijk in onze showroom in Zeist. Natuurlijk kunt u uw meubels hier ook contant afrekenen.


Leveringsinformatie

Naast de mogelijkheid om uw meubelen af te halen bij onze showroom  kunt u tevens uw meubelen ook thuis laten bezorgen.
De meubelen worden dan ongemonteerd, in pakket, bij u thuis afgeleverd tot aan de eerste drempel / entree (begane grond). Ook indien u in een portiekwoning woont worden de meubelen bij u bezorgd tot de eerste deur / entree (begane grond).

Er kan eventueel een meerprijs in rekening worden gebracht voor uw bezorging,
indien er op etages geleverd moet worden. Lees meer hieronder.

LEVERING AAN HUIS NEDERLAND:

  • Begane grond € 49,-

LEVERING AAN HUIS BELGIË:

  • Het is ook mogelijk om de meubels in België te laten bezorgen. Hiervoor rekenen wij een meerprijs van 89 euro en zal de levering tot aan de eerste deur begane grond zijn.

* Wij bezorgen niet op de waddeneilanden. Ga vooraf bij de eilandvervoerders na of je de bestelling kunt laten vervoeren naar jouw adres. Wij kunnen je bestelling dan wel bij de eilandvervoerder leveren, die hierna zal zorgen voor transport naar het eiland. Deze eventuele extra kosten dien je dan ook zelf aan de desbetreffende vervoerder te voldoen.

MEERPRIJZEN BIJ AFLEVERING OP ETAGE:

  • Meerprijs iedere etage bereikbaar met inpandige lift € 10,-
  • Meerprijs eerste etage via trap € 15-
  • Meerprijs tweede etage via trap € 20,-
  • Meerprijs derde etage via trap € 25,-

LEVERTIJD:

Onze winkel heeft geen eigen voorraad, wij zijn daarom afhankelijk van de levertijden van onze leveranciers.

Zijn uw artikelen bij de leverancier op voorraad met een levertijd van 14 dagen dan worden uw meubelen binnen deze periode bij u bezorgd.

Staat er bij uw artikel: “Levertijd: Op aanvraag” dan komt de zending mogelijk uit het buitenland. Informeer dan bij  onze showroom naar deze levertijd.